Najnovije

KRISTIJAN U PROMOCIJI SNS: Osuđivani kriminalac Vučićev fan (VIDEO)

Jedan od najpoznatijih kriminalaca i učesnik rijalitija Aleksandar Kristijan Golubović (51), nakon izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, čim je pušten na slobodu iz požarevačkog zatvora "Zabela", potpisao je ugovor i postao zvanično prvi učesnik "Zadruge 4". Osim toga Golubović je krenuo i u "promociju" vladajuće stranke, koju u sopstvenoj režiji sprovodi već nedeljama unazad na režimskim televizijama.

Kristijan Golubović (Foto: Jutjub)

Naime, odmah po izlasku sa robije, Golubović je gostovao na televiziji Pink kao jedan od ekskluzivnih gostiju u emisiji “Amidži šou” i kao univerzalni sagovornik na sve teme.

Ličnu promociju nazovi šoumena sa nekakvim X faktorom, na kog treba da se ugledaju mladi naraštaju, kao i “promociju” SNS – a i predsednika Vučića, nastavio je na televiziji Hepi gostujući u emisiji “Glamur”. Golubović je ispričao kako planira da se bavi politikom, skupi 20.000 potpisa i okupi mlade koje će da podučava “odgovornoj politici”. Ali je, izgleda, ipak rešio da, dok ne osnuje svoju stranku, svu podršku pruži naprednjacima, jer su oni “napredni kako im i samo ime govori”, zaključuje on.

“SNS je prava stvar za sve!”, poručuje Kristijan putem TV emitera sa nacionalnom frekvencijom, a onda se koncentriše na lik i delo predsednika Srbije:

“Uzmimo čoveka Aleksandra Vučića, koji nosi sako od 2.500 dinara, farmerke od 1.500, ništa se nije promenio. On će da ostavi trag.”

Zatim se osvrnuo i na predsednikova velika dela.

“Kada se vozim autoputem od Čačka do Beograda,  ja se osećam kao što sam se osećao u Švajcarskoj pre 25 godina”, naglasio je Golubović kako bi što verodostojnije dočarao “napredak” naše zemlje.

Kako slikovito vodi kampanju SNS možete pogledati u videu od 1:33 minuta.

Na sve to, bivši robijaš je u direktnom prenosu sa vlasnikom Pinka potpisao ugovor i postao zvanično prvi učesnik “Zadruge 4”, koja navodno treba da startuje od septembra.

Inače, dilovanje nije jedina kriminalna radnja zbog koje je Kristijan bio na robiji. On je osuđivan i zbog oružanih pljački, preprodavanja ukradenih vozila, iznuđivanja novca i drugih nedela.

Tokom izdržavanja osmogodišnje kazne u požerevačkom zatvoru, više puta je odbijena njegova molba za uslovni otpust jer je višestruki povratnik u vršenju različitih krivičnih dela.

Milo dao 400.000 evra ubici Olivera Ivanovića da likvidira lidera opozicije? Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA