Najnovije

U DAVOSU DOGOVOREN KRAH SVETSKE EKONOMIJE: Iza svega stoje bankari, evo šta je cilj (VIDEO)

Gost produkcije "Slavija info" bio je književnik Aleksandar Nogo.

Aleksandar Nogo (Foto: Jutjub)

Aleksandar Nogo je Davos označio kao mesto gde je pao dogovor o krahu svetske ekonomije i taj se krah dogodio u martu ove godine, a sve sa cljem da se na kraju svi moraju obratiti bankarima za pomoć. On je objasnio da živimo u vremenu kad se ceo svetski poredak menja i kad se gradi totalno novi.

Suđenje satanistima Nogo je najavio za jesen ove godine i to baš dok bude u toku kampanja za predsednika SAD. Optužnice su javno dostupne i mogu se videti na zvaničnom sajtu američkog Ministarstva pravde.

Po rečima gosta oko 700 bankara uglavnom iz Švajcarske vode 46 000 kompanija širom sveta i to je zapravo leglo svih multinacionalnih kompanija koje su bliske satanistima i demokratama.

- Nažalost i naš trenutni predsednik je u tome, Vučić je finansirao sataniste preko fondacije Hilari Klinton. Time je sebe ali i Srbiju doveo u opasnost iz koje će se teško izvući. Srbija je danas jedna od najkriminalnijih zemalja koja finansira satanizam – objašnjava on.

Nogo smatra da je podjednako kao i Vučić opasan i Dragan Đilas samo je razlika u tome što je Vučić ostvareni psihopata dok Đilas to još uvek nije.

Snimke iranskih vežbi i napad na nosač aviona možete videti OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA