Najnovije

Evo zašto Vučić još uvek nije čestitao pobedu novim vlastima u Crnoj Gori

- Iako je zvanično formirana nova vladajuća većina u Crnoj Gori koja je posle trideset godina sa vlasti sklonila Mila Đukanovića iz Beograda još uvek nema zvanične čestitke niti ponude za saradnju novim vlastima. Skandalozno je da je u svim ranijim izborima Aleksandar Vučić već u toku izborne večeri čestitao Milu Đukanoviću i njegovom DPS-u uz poruke poziva na saradnju, a da sada takvih poruka nema - kaže predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović.

Aleksandar Vučić i Milo Đukanović (Foto: Predsednik.rs)

Parović kaže da Vučićevo ponašanje potvrđuje tvrdnje Zdravka Krivokapića o poslovnim vezama Đukanovića i Vučića.

- Još je spornije to što Aleksandar Vučić kao predsednik Srbije nije javno zahvalio Mitropolitu Amfilohiju koji je predvodio odbranu svetinja u Crnoj Gori i time sačuvao nemerljivo srpsko kulturno blago. Sve ovo samo potvrđuje reči mandatara za sastav nove vlade Crne Gore, profesora Zdravka Krivokapića o tome kako su Milo Đukanović i Aleksandar Vučić u bliskim političkim i poslovnim odnosima i da jedan drugome čuvaju leđa –objašnjava Parović.

Lider Dveri Boško Obradović kaže da su Đukanović i Vučić politički blizanci.

- Napasti budućeg predsednika Vlade CG dok to nije postao, a pre toga mu ne čestitati na pobedi na izborima jer nije pod kontrolom, može samo politički brat blizanac Mila Đukanovića. Ko je Vučića upoznao sa onima koji stoje iza Beograda na vodi? Pa, Milo! – napisao je Obradović na Tviteru.

Kako Vučić brani svog brata pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA