Najnovije

RUSIJA I SRBIJA ''ZASLUŽNE'' ZA NEZAVISNOST CRNE GORE: Umesto zahvalnosti mržnja!

Danas mi nije jasno kako Dukljani i Milogorci najviše mrze Rusiju i Srbiju, koje su im najdirektnije pomogle u referendumu i priznanju referendumske krađe?

''Komite'' (Foto: Jutjub)

Piše: Jovan Markuš

Uz poštovanje svih građana koji su na referendumu glasali za nezavisnu ili zajedničku državu, kao jedan od onih koji su najdirektnije učestovovali u referendumskom procesu i koji je priređivač ,,Bijele knjige – Referendum u Crnoj Gori 2006“, mogu da kažem da bi Dukljanski montenegrini i Milogorci mogli da ,,objese o rep“ priznanje nezavisne države da nije bilo Rusije i Srbije!

Zašto to kažem? Rusija je ogromnim novcem finansirala referendumsku kampanju za nezavisnost kao i među prvima priznala referendumsku krađu. Srbija se držala ne samo pasivno, već nam i odmogla u kasnom dostavljanju ,,spiskova za uparivanje“ čime je omogućeno da oni sa teritorije Srbije koji nijesu imali biračko pravo u Crnoj Gori protivzakonito glasaju. Srbija je poput Rusije  među prvima priznala referendumsku krađu a njihov predsjednik brže bolje dotrčao u Crnu Goru da čestita referendumsku krađu.

Danas mi nije jasno kako Dukljani i Milogorci najviše mrze Rusiju i Srbiju, koje su im najdirektnije pomogle u referendumu i priznanju referendumske krađe? Rusiju ne samo što mrze nego su joj uveli i sankcije!

Moram da priznam da ova Dukljansko Milogorska mržnja i ludilo su ipak više tema za nekog psihologa nego za moju malenkost.

Gledajući sa istorijske distance mislim da Milogorci griješe dajući Đukanoviću mjesto koje mu ne pripada. Istorija će zabilježiti da je u vrijeme proglašenja nezavisnosti Crne Gore predsjednik bio Filip ,,Nejaki“ Vujanović kao i kada je međunarodno priznata tj. primljena u Ujedinjene Nacije.

Da li će Amerika nastaviti političku ofanzivu na Balkanu, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA