Najnovije

ŠTA REČE?! Kon: Patriota sam, spreman sam da se i za zemlju i žrtvujem!

Član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio je da nije uplašen, ali je istakao da je zabrinut.

Dr Kon (Foto: Jutjub)

On je govorio o incidentu u kom su mu pred stanom skandirali da je ustaša i upoređivali sa nacističkim lekarom Jozefom Mengeleom.

„Nije prijatno to doživljavati uz porodicu… Imao sam ranije ta dovikivanja… Patriota sam, spreman sam da se i za zemlju i žrtvujem. Nisam očekivao da će nekome da padne na pamet da će uradi ovaj performans. Spreman sam ozbiljno da se žrtvujem, da radim za Srbiju i dajem maksimum za Srbiju“, naveo je Kon.

„Nešto što je potpuno suprotno s celim mojim bićem, uvreda je bila žestoka…. Kad čovek ovo sagleda, ne zna šta da kaže“, dodao je epidemiolog.

Darko Obradović ispred Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost, ističe da može da se vidi proces radikalizacije u praksi.

„Kada vidite o rulji koja se uputila ka adresi Kona, vođena iracionalnim razlozima, tu se radi o pritisku gomile na pojedinca… Ona nisu otišli kod Vučića, već kod Kona, jer su računali da neće biti policije. Ti stavovi se uvoze spolja“.

Snage Kijeva po prvi put upotrebile precizno oružje i uništile artiljeriju proruskih snaga u Donbasu! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA