Najnovije

RIO TINTO NAM DONOSI KRAJ ŽIVOTA: Na vlasti je opasna sekta, imamo ljude koji su spremni da pucaju!(VIDEO)

Na vlasti je opasna sekta i ona mora da nestane ili ćemo mi nestati. Oni su sektaši jer uništavaju vodu, oni prodaju zemlju da se uništava, oni prodaju vazduh... - kazao je elektroinženjer Jovan Mandić, gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.  

Posledice rada Rio Tinta (Foto: Pixabay. com)

On je upitao „mogu li oni biti uvršćeni u ljude, obične ljude, a kamoli one koji vode politiku i brinu o narodu“.

Govoreći o predsedniku Srbije, kazao je da „on čini takav zločin, da to ne može normalan čovek“. Kako je zaključio, „to mora da biude sekta, mora da bude upliva sa strane, neko sa mnogo velikom negativnom silom, da bi uništavao svoj narod“. 

- Aleksandar Tijanić je rekao za Zorana: „Ako Đinđić preživi, Srbija neće“, i Zoran nije preživeo, ali nije ni Srbija. E, ovoga puta sigurno nema života Srbiji, ako ovaj opstane na vlasti - rekao je Mandić aludirajući na predsednika Aleksandra Vučića.

Kako je rekao, Rio Tinto će nam „doneti kraj života“. 

- Jedina tema koja može da okupi ljude i srtuši ovaj sistem je upravo opstanak života. To nije borba za prestiž i fotelje, već bukvalno – opstanak – opominje Mandić. 

Sagvoornik Helmkasta je kazao da mini hidroelektrane koje ne ispunjavaju ekološke uslove biti ugašene preko noći, kada ova vlast postane bivša. 
- U pitanju su životi. Mi imamo ljude tamo koji su spremni da pucaju. A ne da on izmišlja tamo neke atentatore. Ubiće ga neko kome on ubija život, uništava mu porodicu, stoku, decu, potomstvo, ubiće ga neko s puno prava. Zamislite kad on hoće 2.400 kilometara reka da ugasi, a nema potrebe ni za jednim metrom više – naglasio je elektroinženjer. 

Kako je rekao, imamo 34% zelene energije, a EU traži da imamo 27%. 

- Premijerka laže da moramo da uvozimo zelenu struju ako ne rade mini hidroelektrane. Kako može da bude toliko bezobrazna? Ona je krajnje drsko rekla: „Ja ne lažem“. Laže! Mi imamo zelene energije, i treba da imamo, neka bude još, ali evo, biomasa ima preko 3.600 megavata potencijalne snage, a naše minihidroelektrane 500 megavata. I oni svi napali na tih 500 megavata. Jer tamo novac samo kaplje – ukazao je on, dodavši da koristi od toga ima Vučićev kum Nikola Petrović, i drugi partijski ljudi SNS i SPS. 

On je govorio da odgovorne za ovakve zločine prema Srbiji i njenim građanima treba „vešati i streljati“. Pričao je i otome kako su hteli da ugase TV Pink nakon Petog oktobra, a onda je došao Goran Vesić, tadašnji „potrčko i mali od palube Zorana Đinđića“, a šta im je rekao i kako je sprečio gašenje Mitrovićeve imperije, možete pogledati u emisiji. Isto tako naveo je i šta je Aleksandar Šapić radio u marketinškoj kući „Sači i Sači“, inače, poznatoj i po lobiranju za nezavisno Kosovo. Možete čuti interesantna svedočenja o počecima Borisa Tadića i Zorane Mihajlović, takođe i o Dinkiću, Labusu i drugima. 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA