Najnovije

"Zakucala mečka pred bratijom, odrekli se Belivuka"

Nema sumnje da podržavam hapšenje Belivuka, kao i moje kolege iz SSP-a. Oglasili smo se odmah nakon hapšenja i rekli da to pozdravljamo. Međutim, mi insistiramo na istini, a ne na zameni uloga i pokušaja da se od dželata napravi žrtva, a što radi režim Aleksandra Vučića, jer Belivuk je Vučićevo čedo. Nije čedo ni novinara, ni nas opozicionih političara, kako Vučić želi da pokaže - navela je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Veljko Belivuk. (Foto: Jutjub)

- Opozicioni političari su sve vreme ukazivali kako se proizvode Velja Nevolja i slični i kako je on bio dobar Vučiću dok mu je bio uz nogu i dok je bio njegova mafija. Kada je došlo do porodičnih čarki, onda je to udar na mafiju i svi se prave blesavi. Postavlja se pitanje ko je sad ovde lud. Ko je tolerisao Belivuku da se vozika blindiranim automobilim? Jelena i Marinika ili neko iz državnih organa? Ko mu je dozvolio da koristi MUP-ove značke. Ko je dozvolio da se ukloni DNK sa šina, sa mesta gde je ubijen karatista? Naravno da je neko iz državnih struktura - istakla je Tepić u Pregledu dana na "Newsmax Adria".

Ona se osvrnula i na priču o "lažnom atentatu", iza čega takođe stoji ekipa Belivuka.

- Beograd zna ko je zakopao municiju za snajper u Jajincima. Sećate se predstave za javnost o atentatu. Zašto se niko nije zapitao zašto niko nije uhapšen zbog toga. Velja je tada bio dobar i uplašili su se da će Velja da ispriča priču o lažnom atentatu.

Tepić se složila sa tim da je Pančevo postao Medeljin u Evropi, a iz rodnog grada morala je da se odseli jer nisu mogli da joj garantuju bezbednost dok je SNS na vlasti.

- Morala sam da se odselim pre četiri godine iz Pančeva jer su mi neki čestiti policajci, profesionalci, rekli da ne mogu da mi garantuju bezbednost, ni meni, ni mojoj deci dok je SNS na vlasti, konkretno Branko Malović i njegova ekipa batinaša. On je inače potpredsednik Izvršnog odbora SNS - navela je.

Potpredsednica SSP još jednom je dodala da je hapšenje Velje Nevolje produkt "porodičnih svađa" Vučića i ostalih članova njegovog tima.

- Belivuk je bio dobar Vučiću za obračune i sa novinarima i mopozicijom i u sportu i u narko tržištu. Sada kad je došlo do porodičnih svađa između partije i bratije, kada je mečka zakucala na vrata bratije Vučić, odjednom je Belivuk sa družinom postao šokantno otkriće velike mafije, a do juče su bili porodična mafija Aleksandra Vučića - istakla je Tepić.

Ruski stručnjaci stižu u Srbiju! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA