Najnovije

PAO NA BLINDIRANOM VOZILU: Uhapšen bivši zamenik šefa SBPOK-a!

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala G. P. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem.

Hapšenje (Ilustracija: Jutjub)

Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivično delo trgovina uticajem, precizirala je za Tanjug portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

"Po odobrenju zamenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i isti će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu", dodala je Rakočevićeva.

MUP je potvrdio da je G. P. (1980), bivši policijski službenik UKP-a, uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem.

"Kako se sumnja, on je 15. aprila 2020. godine, koristeći svoj položaj rukovodioca u SBPOK-u, posredovao da se ne izvrši službena radnja koja bi se morala izvršiti, odnosno zahtevao od tadašnjeg rukovodioca u PU za Grad Beograd da se licu koje je sada u pritvoru odmah vrati blindirano vozilo koje je od njega tada privremeno oduzeto", ističe se u saopštenju i dodaje da je istog dana vozilo i vraćeno.

G. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnik Nevoljinog klana već se dogovorio i dobio smešnu kaznu, čitajte i smejte se od muke OVDE.

Izvor: RTS, Tanjug

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA