Najnovije

PITAJ ME OVO: Kako Vučić dotura "puškice" Mariću (VIDEO)

Građani Srbije mogli su uživo na TV Hepi, tokom gostovanja Aleksandra Vučića u emisiji "Ćirilica" Milomira Marića, da vide kako izgleda kada se naprednjačkom lideru "spontano" postavljaju pitanja, budući da je moglo da se vidi kako Vučić i jedan od njegovih omiljenih voditelja suptilno razmenjuju "puškice".

Vučić i Marić (Foto: Jutjub)

Da su tačne priče da je Aleksandar Vučić urednik svih informativnih emisija u Srbiji, na prorežimskim medijima, potvrđeno je, po ko zna koji put, u ponedeljak kod perjanice naprednjačkog novinarstva, Milomira Marića.

- Evo kako izgleda "nenamešten intervju" - Vučić mu dodaje pitanja tokom pauze dok se kao ne vidi. Kada su Vučić i Marić shvatili da je kamera već na njima, zbun, samo kratka konstatacija i bež' dalje na drugu temu - izvrsno je primetila potpredsednica SSP, Marinika Tepić.

Sve se to dešavalo dok je u pozadini išla izjava lidera SSP, Dragana Đilasa.

- NJegova gestikulacija i sve to što se u Srbiji dešava, meni govori da on mentalno nije zdrav i da se tu nešto ozbiljno dešava. To što on govori, meni to nije normalno - rekao je Đilas.

Nakon toga, zbunjeni Vučić je upitao još zbunjenijeg Marića, da li očekuje odgovor na reči Đilasa, ali se odustalo.

Kina je novi globalni igrač na kojeg će u buduće svi morati računati! Nakon Irana ulaze i u Siriju. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA