Najnovije

SEVERINA TRAŽILA OD OBEZBEĐENJA DA JE ČUVAJU OD SRBA! Pevačica zahtevala da nema kontakt sa obožavaocima i novinarima!

Hrvatska pevačica Severina Kojić posle godinu dana ponovo će nastupiti u Srbiji, a kako bi zapevala ovde imala je mnogo uslova.

Severina Kojić. (Foto: Jutjub)

Severina, koja će večeras zapevati na Međunarodnom vrnjačkom karnevalu, tražila je veliki broj članova obezbeđenja kako ne bi došla u kontakt s publikom:

- Da bi pristala da održi koncert, Severina je postavila nekoliko uslova organizatorima, među kojima su i telohranitelji. Tražila je da je "gorile" bukvalno prate u stopu i da ne dozvole da joj niko od fanova priđe dok boravi u Vrnjačkoj Banji. Kao jedan od razloga zbog kojih ne želi ni sa kim da ima kontakt navela je strah od koronavirusa, iako je vakcinisana - otkrio je dobro obavešten izvor.

Pevačica, takođe, zahteva i da joj niko od pripadnika sedme sile ne prilazi:

- Iako posle godinu dana doazi u Srbiju, rekla je da ne želi da daje izjave. Praksa je da pevači pre nastupa imaju konferencije za medije, ali se ona postavila bahato i poručila da nema vremena jer će doći kasno u banju. Ponovila je i da zbog korone želi da drži ditancu. Ostalo je da se vidi da li će se u poslednji čas predomisliti ili će nastaviti da se prema fanovima i medijima ponaša kao razmažena zvezda - otkrio je izvor koji je dodao da je Severina i prošle godine nastupila na ovom festivalu.

I prošle godine Severina je isto naplatila nastup:

- Kojićka je i prošle godine uzela 20.000 evra za ovaj nastup, a toliko je tražila i sada. Tada je napravila odličnu atmosferu, pa su organizatori rešili ponovo da je angažuju, iako je veoma zahtevna kada je reč o uslovima koji moraju da joj se ispune- istakao je izvor. 

Bajden optužio Fejsbuk da ubija ljude jer dozvoljava širenje dezinformacija o koroni! Više o tome OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA