Najnovije

Sandra Di Valgoni (INTERVJU): Ako je zaista pravi, onda će za njega uvek biti mesta!

NJeno ime je Sandra i ova mlada, talentovana i jaka žena stoji iza brenda "Di Valgoni". Ona je neko ko ima san i uporno ga sledi a uspeh joj tek predstoji jer tolika ljubav, trud i talenat ne mogu da prođu ne zapaženo. U njenim kreacijama uživaju dame svih generacija a o tome i svemu onome što čini život razgovarali smo sa Sandrom.

Foto: Promo

Kako je nastao brend “Di Valgoni”?
“Di Valgoni” je nastao iz moje velike ljubavi prema modi i modnim aksesoarima, a još veće potrebe da se osamostalim i započnem neki privatan biznis. U početku je to više imalo oblik hobija, da bi se tokom devet godina truda i rada razvilo u pravi posao.

Koju situaciju biste izdvojili koja Vas je navela da možda treba da odustanete a koju kada ste bili sigurni da ste na pravom putu i da ćete uspeti?
Kompletan razvojni put samog brenda je zaista lep i zdrav, ne bih navela nijednu situaciju koja me je obeshrabrila jer ih zaista nije bilo. Jedino što mi pada na pamet kao odgovor jeste to da bi mnogi odustali nakon nekoliko meseci rada jer to prvih godinu-dve dana nije imalo prevelikih finansijskih rezultata. Imala sam sreće što sam u to ušla dok sam studirala i dok mi je novac trebao samo za džeparac pa me je svaki prodati artikal zadovoljavao.

Šta je to što Vaš brend izdvaja od drugih?
Definitivno način prezentacije proizvoda, povezanost i posvećenost kupcima. Pored toga, mislim da nas izdvaja doslednost romantičnom stilu i pastelnim tonovima kojih se držimo od samog početka.

Pored posla Vi ste i mama i imate kućne ljubimce, kako uspevate da uskladite sve obaveze? Ima li tu mesta za gospodina "pravog"?
Nekada mi ide od ruke a nekada imam osećaj da mi je potrebno još nekoliko ruku. Uglavnom, dobra organizacija radnog i slobodnog vremena je nešto čemu sam se vremenom učila. Što se tiče „gospodina pravog“, sama reč kaže...Ako je zaista pravi, onda će za njega uvek biti mesta!

Šta očekujete od budućnosti, kako vidite sebe za deset, dvadeset godina?
Dvadeset godina mi je predaleko da planiram, ali za narednih deset već imam neki plan, a to je da se naš brend proširi van granice i da imamo lanac maloprodaja.

Društvene mreže donele su mnogo toga, obzirom da ste dosta aktivni, mislite li da i pored pozitivnih postoje i negativne strane i koje?
Pristalica sam društvenih mreža i skoro svega što one sa sobom nose. Dve stvari smatram negativnim a to su loš uticaj na samopouzdanje i gubljenje vremena. Smatram da je iskrivljena slika realnosti i fizičkog izgleda na društvenim mrežama nešto što žene, naročito mlade ne mogu da uoče odmah, i onda sebi, svojim partnerima, deci i svakodnevnici zadaju previsoke kriterijume. 

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA