Najnovije

Emil Vlajki: samo mrtav Srbin je dobar Srbin

Piše: Emil Vlajki

Petak, 14. siječnja 2022. godine.

Novak Djokovic’s hopes of defending his Australian Open title are all but over, with the world No.1 tennis star set to be deported from Australia, despite a judge ruling to the contrary on Monday.
Immigration Minister Alex Hawke has enacted his discretionary powers to cancel the Serbian’s visa for a second time, overruling the decision made in the Federal Circuit Court earlier this week.
As well as being deported, Djokovic also now faces the possibility of being banned from entering Australia for three years, though the automatic ban can be waived by Mr Hawke.

U tekstu koji mi je jučer objavljen na vašem portalu, Pravdi, napisao sam:

„Najboljem teniseru svijeta i svih vremena se, na Australija openu, sudi zato što je Srbin, a ne zato što je Novak Đoković.“

Neki ljudi su mi se povodom toga javili i rekli da pretjerujem, da je Nole odnio pobjedu u Melburnu, i da će sigurno igrati na ovom turniru.

Vidjet ćemo, rekao sam.

Nismo dugo čekali. Dan nakon toga, Aleks Hok, ministar imigracije, poništio mu je sudski odobrenu vizu. Mislim, da je sve ovo sa sudom i ministrom bila čista farsa kako bi se Srbin, Novak Đoković, što više namučio. Prvo zatvor, pa mučenje, pa deportacija! Dobro je što ga, pride, nisu osudili na tri godine tamnice.

Naravno, mislim da Đoković ima pravo tužbe na ovu odluku. Ali, da sam na njegovom mjestu, ne bih više dozvolio da se na meni iživljavaju, rekao bih im j….. se vi i vaš Australija open, pokupio bih se i otišao.

U jučerašnjem tekstu sam naveo i stvarne razloge zbog čega ga toliko maltretiraju. Jednostavno, Nole je za njih „mali Rus“, a Srbi Zapadu sve više pružaju otpor: neće u NATO, vezuju se sve više za Rusiju  i Kinu, odbijaju sve vrste sankcija bilo kome; sve u svemu, „neposlušni su“! Čak ih ni NATO bombe nisu uspjele „urazumiti“!

Demonizacija Srba se nastavlja punom parom. Srpstvo se podvrgava diktatu, sankcijama i preziru, i to već više od sto godina, s tim da je, od početka devedesetih, ovo prešlo u otvoreni i zajednički zločinački poduhvat protiv srpskog naroda. Bombardiranje, Haški tribunal, otimačina Kosmeta, sankcije, klevetanje Republike Srpske kao „genocidne tvorevine“ i, najvjerojatnije, njena okupacija, ukoliko se prethodno ne eliminira njen „pobunjenički“ lider, Milorad Dodik.

Vjerujte, ovo neće prestati, sve dok se srpstvo potpuno ne uništi! Zato Republika Srpska mora biti slobodna.

BOŽE PRAVDE!

Predhodne tekstove Emila Vlajkija čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA