Najnovije

Vladimir Dimitrijević: Moramo biti spremni za sledeći udar globalista koji dolazi (VIDEO)

Novi gost Vaseljenske TV bio je Prof dr Vladimir Dimitrijević. Prema njegovim rečima sve, globalna diktatura, izmišljena pandemija, energetske krize pa i izmene Ustava, vode ka jednoj novoj totalitarnosti. Ipak svet je provalio prevaru i zato nam svetski moćnici spremaju novu krizu.

Govoreći o rezultatima referenduma kao jedan od uglednih javnih ličnosti koji su pozivali Srbiju da zaokruže ne ustavnim promenama, prof. dr Vladimir Dimitrijević  izjavio je da je siguran je referendum pokraden. On je dodao da je ključna stvar koja se tiče ustavnih promena činjenica, da sudstvo ne samo da neće biti nezavisno, već će biti apsolutno zavisno od stranih nalogodavaca, upravo onih koji su i diktirali pisanje ustavnih promena.

Na pitanje voditeljke da li će ove promene uticati na slobodu govora, budući da je prof Dimitrijević već imao problema konkretno sa člancima o štetnosti nametanja LGBT ideologije on kaže da će tek sada pokušati da svim slobodnomislećim ljudima začepe usta. Naveo je primer prof Dragoljuba Petrovića koji je zbog jednog teksta proveo u zatvoru tri meseca zbog verbalnog delikta i dodao da između komunističkog režima i ovog danas nema nikakve razlike.

„To znači da je totalitarizam samo promenio retoriku, da su to isti. Komunisti i ovi što su sad ureduju u NVO, to su isti ljudi, istog totalitarnog duha. Ako se sudski sistem preda njima, jasno je da će ljudi koji imaju suprotne stavove biti izloženi progonu i tu nemamo razloga da se zavaravamo.“

Dimitrijević je dodao da je naš ali i ruski položaj danas najsličniji onom s početka 1941. godine kada smo sa svih strana bili okruženi zemljama Trećeg rajha, dok je to danas NATO.

Dimitrijević kaže da priznaje da nije mogao da veruje da će se ovom brzinom izdešavati sve ovo danas, koronakratiju, prisilne vakcine i logore.

Međutim, on takođe dodaje da su svetski moćnici na nekoj vrsti raskrsnice i da gledaju koji sledeći korak da naprave, da li će to biti globalni prekid u internetu ili namerno izazvana glad, jer njihov krajnji cilj jeste zlatna milijarda.

O onome što nas čeka, šta je Fauči finansirao u Vuhanu, ulozi SPC, planovima globalista ali i pripremama koje sami treba da načinimo kako bismo bili spremni za sledeći udar, pogledajte u celoj emisiji.

Autor i voditelj emisije je Vesna Veizović.

Izvor: Vaseljenska

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA