Najnovije

KADIROV POZVAO MUSLIMANE RUSIJE: Ujedinite se u borbi protiv satanista!

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov objavio je novi video na svom Telegram kanalu u kome je poručio da su neprijateljski propagandni kanali toliko lagani da iz vedra neba stvaraju bajke, jer sada, kako je naveo, pišu o stotinama mrtvih čečenskih boraca kod Lisičanska.

Ramzan Kadirov. (Foto: Jutjub)

- Ne želim ni da komentarišem takve priče, ali ipak, verovatno bi trebalo. Pa bar da umirim sve adekvatne i zabrinute ljude. Izjavljujem da to nije tačno. Niko od naših boraca u navedenom kraju nije stradao. Reći ću više: čečenske jedinice rade veoma dobro. Uključujući i Lisičansk. Satanistima spremamo redovna "iznenađenja”. To nisu prazne reči. Oni koji prate moje izjave dobro znaju da se rezultati nakon ovakvih najava ne čekaju dugo. Svi se sećaju nedavne operacije "Osveta“ koju smo izveli. Za samo jedan dan uništili smo preko 600 banderovaca - rekao je on. 

Prema njegovim rečima, šteta je samo za ukrajinski narod.

- Stanovnici su postali robovi NATO politike i ni na koji način ne mogu da promene situaciju u svojoj zemlji. Prema našim podacima, Oružane snage Ukrajine, kao vojna sila, potpuno su iscrpljene. Na Zapadu to vide, pa popunjavaju redove na račun plaćenika. Pa, hajde. Naši momci se raduju samo novim skupim trofejima. Čak je nekako bilo i neprijatno boriti se sa običnim radnicima, koje Zelenski tera na prve linije fronta. Želimo da protiv nas vidimo profesionalce, a ne taoce okolnosti. Čekamo - rekao je on. 

Kadirov je apelovao na čečensku omladinu koja živi u Evropi da ne popuštaju pred pričama evroičkerijanaca o nekakvom slobodnom Kavkazu, o potrebi borbe i tako dalje i dodao da ovi govornici i njihovi slogani neće doneti ništa dobro, jer koriste mlade ljude zarad svojih praznih ambicija. 

- Pa, još jednom apelujem na muslimane Rusije: ujedinite se i idite u borbu protiv satanista u Ukrajini. Nećeš li se onda stideti da pogledaš u oči sopstvenu decu, koja će posle nekog vremena pitati: šta si radio kada su se pravi muškarci i muslimani borili? Razmislite o tome dok ima vremena da kasnije ne pocrvenite pred njima - poručio je Kadirov. 

Vode se žestoke borbe za Donjeck i Herson! Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA