Najnovije

KADIROV OBJAVIO SNIMKE BITKE ZA MARIUPOLJ: Čečeni se pribijaju kroz ukrajinsku odbranu (VIDEO)

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov objavio je snimke snimljene u zoni ruske specijalne operacije na periferiji Mariupolja.

„Čečenski borci nastavljaju da aktivno učestvuju u jurišanju na Mariupolj. Jedan po jedan, naši odredi uspešno eliminišu utvrđenja nacionalističkih grupa, primoravajući neprijatelja na povlačenje. Zadatak je komplikovan prisustvom civila u zoni borbenih sukoba, a borci moraju da deluju veoma pažljivo. Ipak, značajan napredak je već napravljen i u bliskoj budućnosti Mariupolj će biti potpuno očišćen od Bandere i njihovih poslušnika. Čečenski borci su veoma odlučni da izvrše zadatke komandovanja. NJihov moral i savršeno izbrušene borbene veštine značajno demorališu neprijatelja.

Osećam pravi ponos na naše borce, divim se njihovom revnosti, hrabrosti i hrabrosti. Siguran sam da ćemo zahvaljujući njihovom aktivnom učešću u specijalnoj operaciji u bliskoj budućnosti moći da očistimo Ukrajinu od nacionalističkih grupa i uspostavimo mir i red na ukrajinskom tlu!“ naglasio je Kadirov.

Kako rusi zatiru odbranu Kijeva pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA