Najnovije

"Bio bih protiv NATO i da nisu bombardovali Srbiju"

Kandidat za predsednika Srbije Miša Vacić učestvovao je u uživo razgovoru na Tviteru koji je organizovao poznati Tviteraš "Samo Dejo" gde su drugi slušaoci mogli da mu postavljaju pitanja.

Vacić je rekao da je za saradnju sa Moskvom i Pekingom, ali da bi još više želeo saradnju na relaciji Minsk-Teheran-Pjongjang. On je rekao da smatra NATO glavnim zlom u svet i da bi bio protiv tog vojnog saveza čak i da nikad nisu bombardovali Srbiju.

Upitan o kontaktima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Vacić je rekao da Vučića poznaje 15 godina i da mu je uvek govorio u lice šta misli.

- Ja sam bio ekstremniji od njega čak i dok je on još bio patriota, a kamoli sada kada je promenio svoju politiku. Nemam problem da svakome direktno kažem šta mislim – rekao je Vacić dodajući da ne koristi nikakve specijalne aplikacije za tajne pozive već normalne telefonske pozive, viber ili WhatsApp.

Iako je većina onih koji su postavljali pitanja protiv njega, a neki su pokušavali da ga isprovociraju, on je strpljivo odgovara na “liberaška” pitanja ne dozvoljavajući da padne u vatru.

Ruski sistemi "grad" uništili su bazu 41. bataljona teritorijalne odbrane Ukrajine u regionu Černigov. Snimak možete pogledati OVDE.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA