Najnovije

VELIKA AKCIJA: Uhapšen Darko Šarić, Uroš Mišić, sudija Apelacionog suda i još 30 osoba! (VIDEO)

Kako "Novosti" saznaju, Darko Šarić se dovodi u vezu sa organizacijom ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hodžića na Krfu, kao i sa nekim dešavanjima u Crnoj Gori.

Foto: Jutjub

Podsetimo, baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45), navodno bliski škaljarskom klanu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka u automobilu ispred luksuzne vile na Krfu.

Ubistvo se dogodilo kada su stigli pred vilu. U vozilu je pronađen pesak, što ukazuje na to da su se najverovatnije vraćali sa plaže. Očigledno je reč o zasedi, koju nisu očekivali. Oružje je pronađeno i u vili u kojoj su odsele žrtve.

Šarić se sumnjiči da je sve poslove obavljao sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska, i skaj aplikacije, i to još u vreme dok je bio u pritvoru.

Pored Darka Šarića, u Beogradu je danas uhapšen i Uroš Mišić (34), sudija apelacionog suda i još 30 osoba, saznaju ”Novosti”.

Hapšenje Uroša Mišića povezano je sa hapšenjem Darka Šarića. Mišić je javnosti poznato odranije - robijao je zbog napada na policajca, a njegovo ime spomenuto je i u postupku za ubistvo Miloša Vidakovića. 

 

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA