Najnovije

“JAKO VOLIM SRBIJU!“ So Sabi postao član Srpske Desnice (FOTO)

Poznati umetnik, pevač i osnivač kultnog beogradskog benda „So Sabi“, Raul Alberto Dias, postao je član Srpske Desnice, a pristupnicu je potpisao u prisustvu predsednika Miše Vacića. Frontmen grupe „So Sabi“ (u prevodu „Lepo vama, lepo nama“), izjavio je da svojim ulaskom u Srpsku Desnicu želi da podrži svaku ideju koja Srbiju stavlja na prvo mesto.

Raul Alberto Dias i Miša Vacić (Foto: Srpska Desnica)

„Jako volim Srbiju i svojim angažovanjem hoću da promovišem pozitivne vrednosti patriotizma koje su naglašene u programu Srpske Desnice“ – rekao je popularni muzičar. Raul Alberto Dias rođen je 8. avgusta 1958. godine u Gvineji Bisao, a u Beograd je došao novembra 1982. godine kako bi studirao hemiju. „Dugo se bavim muzikom, a što se tiče hemije još uvek sam apsolvent na fakultetu“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poznati umetnik, pevač i osnivač kultnog beogradskog benda „So Sabi“, Raul Alberto Dias, postao je član Srpske Desnice, a pristupnicu je potpisao u prisustvu predsednika Miše Vacića. Frontmen grupe „So Sabi“ (u prevodu „Lepo vama, lepo nama“), izjavio je da svojim ulaskom u Srpsku Desnicu želi da podrži svaku ideju koja Srbiju stavlja na prvo mesto. „Jako volim Srbiju i svojim angažovanjem hoću da promovišem pozitivne vrednosti patriotizma koje su naglašene u programu Srpske Desnice“ – rekao je popularni muzičar. Raul Alberto Dias rođen je 8. avgusta 1958. godine u Gvineji Bisao, a u Beograd je došao novembra 1982. godine kako bi studirao hemiju. „Dugo se bavim muzikom, a što se tiče hemije još uvek sam apsolvent na fakultetu“. Jedan od najvećih hitova benda, “Ma Cherie“, postao je poznat širom svetskih klubova zahvaljujući jednom od najuglednijih di džejeva, DJ Antoine, koji je obradio i promovisao pesmu. Tokom uspešnih nastupa u poslednje dve decenije, učešća na brojnim festivalima poput „Fish Fest“ „Exit“ i „Beer Fest“, publika najviše pamti pesme „Mesaj, mesaj“, „Badjuda“, „Mamadu alesima“, „Promesa“ i ostale hitove, koji će biti obrađeni u duhu novog pravca i nove muzičke postave benda „So Sabi“. Podrška istaknutih umetnika Srpskoj Desnici je u značajnom porastu od kada je došlo do pozitivnih naznaka da će naša organizacija postati politička partija i sa svojim programom nacionalne i kulturne obnove izaći na izbore kao osveženje među rodoljubivom elitom koja neguju istinske kulturne vrednosti.

A post shared by Miša Vacić (@misavacic) on

Jedan od najvećih hitova benda, “Ma Cherie“, postao je poznat širom svetskih klubova zahvaljujući jednom od najuglednijih di džejeva, DJ Antoine, koji je obradio i promovisao pesmu. Tokom uspešnih nastupa u poslednje dve decenije, učešća na brojnim festivalima poput „Fish Fest“ „Exit“ i „Beer Fest“, publika najviše pamti pesme „Mesaj, mesaj“, „Badjuda“, „Mamadu alesima“, „Promesa“ i ostale hitove, koji će biti obrađeni u duhu novog pravca i nove muzičke postave benda „So Sabi“.

Podrška istaknutih umetnika Srpskoj Desnici je u značajnom porastu od kada je došlo do pozitivnih naznaka da će naša organizacija postati politička partija i sa svojim programom nacionalne i kulturne obnove izaći na izbore kao osveženje među rodoljubivom elitom koja neguju istinske kulturne vrednosti.

Da li su tužilaštvu bitna dva minuta s naplatne rampe Doljevac, saznajte OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA