Najnovije

TRAMP ILI KENEDI? Albanci u NJujorku kontrolišu jedan posao koji im otvara sva vrata! (VIDEO)

Postoje velike šanse da se na izborima za predsednika SAD nađu Donald Tramp ispred Republikanske stranke i Robert Kenedi ispred Demokratske stranke. Ukoliko Bajden bude kandidat demokrata, nema nikakve šanse protiv Trampa, izjavio je novinar i politički konsultant DŽon Bosnić, prilikom gostovanja u emisiji Luča na kanalu Pravvi odgovor.

DŽon Bosnić (Foto: Jutjub)

On je objasno ko je Robert Kenedi, rekavši da već samo prezime Kenedi donosi veliku podršku, jer tako funkcioniše američko društvo.

- Porodica Kenedi u Americi nije bogata, ona je prebogata. Ne poseduju milione, već milijarde. Iz tog razloga nije jasno zašto je Konor Kenedi, rizikovao svoj život da bi se borio protiv Rusa u Ukrajini – kazao je Bosnić koji je govorio i o tome zašto Robert Kenedi, iako mu je sin ratovao u Ukrajini, kritikuje taj rat, govoreći o 300.000 ubijenih ukrajinskih vojnika i kako je sve što Amerikanci znaju o Ukrajini laž.

On je objasnio i zašto Trampa gone istražitelji zbog seks afere sa porno glumicom, kada bračna prevara ne bi trebalo da bude kriminalizovana, već stvar moralne prirode.

Bosnić je govorio o tome da će Rusija pobedita, a da će Kini biti ponuđen „NJu dil“.

On je kritikovao politiku Aleksandra Vučića, po pitanju Kosova i Metohije, ali i brige o deci.

- Bilo šta što Vučić potpiše, nema vrednost. Ono može da potpiše da smo svi Albanci, to nas ne zanima – konstatovao je Bosnić.

On je rekao da to što Vučićev režim postavlja sada policiju u školska dvorišta, to će trajati šest meseci do godinu dana.

- Ali neće napraviti pravi sistem da brani našu decu. Zato što naša deca nisu prioritet, iako je Aleksandar Vučić došao na vlast sa velikim programom „Za našu decu“. To je bio deo njegove kampanje. Kada sam to stavio na Fejsbuk, napali su me članovi SNS-a kako to smem da stavim. Pa, halo bre, predsednik države je pravio kampanju „Za našu decu“, a naš sistem je ubio našu decu. I on je šef sistema – naglasio je Bosnić.

Kako je rekao, kada je došao u Srbiju, jedina škola u koju je mogao da upiše svoje sinove bila je upravo „Vladislav Ribnikar“ i rekao je da je poznavao tog čuvara koji je ubijen i „dao svoj život da spasi decu“.

Bosnić je ispričao i njegovo neprijatno iskustvo i njegovog sina odmah kada su došli u školu i kako je rešavao problem sa direktorom i profesorom koji nisu bili spremni da pomognu.

Govoreći o uticaju albanskog lobija u Americi, on je otkrio da se u NJujorku desetine hiljada Albanaca bave jednim, naizgled beznačajnim poslom, međutim, taj posao im otvara sva vrata. O čemu se radi, i sve druge detalje otkrijte u ovoj zanimljivoj emisiji na kanalu Pravi odgovor.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA