Najnovije

Šta je radila šefica albanske službe bezbednosti u Beogradu uoči napada na Srbe na KiM?

Svetski i albanski mediji pompezno su preneli vest da je šefica albanske obaveštajne službe (ŠIŠ) Vljora Hiseni došla u posetu Beogradu.

Zvečan (Foto: Jutjub)

Hisenijeva je inače ranije bila zamenica direktora tzv. Kosovske obaveštajne agencije (KIA), ali je u junu 2021. godine razrešena sa te funkcije, odlukom tzv. predsednice Vjose Osmani i premijera Aljbina Kurtija. Naizgled, sasvim slučajno nakon toga, postala je šefica albanske obaveštajne službe, izjavio je narodni poslanik Srpskog pokreta Dveri Borko Puškić.

'’Srpski pokret Dveri, kao i celokupnu srpsku javnost, zanima u kojoj ulozi i sa kojim ciljem je ista posetila Srbiju i to neposredno pred poslednja dešavanja na Kosovu i Metohiji. Ono što posebno zanima sve građane Srbije, a pogotovo Srbe sa Kosova i Metohije, jeste da li kojim slučajem postoji povezanost između ova dva događaja? Ističemo pritom da su komentari na tu temu u albanskim medijima različiti i svakako pokrivaju obe krajnosti, a ona koja nas najviše zanima jeste insinuacija određenih albanskih političara da po njihovom mišljenju nema razloga za strah i da je po sredi takozvani "dupli pas" između Vučića i Kurtija sa ciljem implementacije francusko-nemačkog plana, uz nadzor zapadnih sila. U vezi s tim, postavljamo i pitanje iz kog razloga, ukoliko je ova vest tačna, o njoj nema nikakve informacije u srpskim medijima? Na kraju, valjalo bi da predsednik države da i odgovor na pitanje s kojim pravom u ime svih građana pruža ruku Zelenskom, marioneti kolektivnog Zapada čije su ruke krvave do lakata i od kojih je stradao ogroman broj nedužnih civila'’, rekao je on.

Puškić kaže da, imajući u vidu sve navedno, Srpski pokret Dveri ostaje pri stavu da je jedini izlaz za ovu situaciju prelazna vlada i raspisivanje novih izbora, kako bi se zaustavilo rastakanje države po svim šavovima i kako bismo se istovremeno oduprli sve većim pritiscima kolektivnog Zapada po svim ključnim nacionalnim pitanjima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA