Najnovije

OBRADOVIĆ PROTIV STRANE AGENTURE: Vučiću, dokle i koliko ih ima?

BEOGRAD - Danas je sednica Skupštine Srbije, a premijerka Ana Brnabić je podnela predlog o razrešenju i smeni ministra privrede.
Obradović (Foto: Jutjub)

Obradović (Foto: Jutjub)

Podsećamo, Rade Basta, aktuelni ministar privrede, u javnost je istupao sa anti-ruskim stavovima i zbog došao u konflikt sa vladajućom koalicijom.

Predsednik Dveri oštro je nastupio u Skupštini Srbije i kritikovao vlast, ističući da problem Baste vidi prvenstveno kao problem strane agenture i skrećući pažnju na veliki upliv agenata stranog uticaja u političke strukture Srbije.

Zahtev za smenu aktuelnog ministra privrede Rada Baste, koji je podnela predsednik Vlade Ana Brnabić protiv svog ministra, mnogo govori o samoj Vladi i karakteru vladajućeg režima, kaže Boško Obradović u svom govoru povodom ovog pitanja.

“Koliko je još „spavača” Zapada u redovima vlasti? Koliko je još agenata zapadnih interesa u SNS? Nebojša Stefanović, Zorana Mihajlović, Šormaz, Basta... A tek kod njihovih koalicionih partnera poput Vuka Draškovića? Ima li kraja zapadnim agenturama u Srbiji? Ko je poslao Jelenu Milić, najvećeg NATO lobistu u Srbiji, za ambasadora u Hrvatskoj, ako ne SNS? Ko je pre neko veče pravio tajnu žurku u Beogradu o državnom trošku za Edija Ramu i Aleksa Soroša, sina DŽordža Soroša, jednog od najvećih mrzitelja Srba, Slovena i pravoslavnih uopšte? Da li je njegovo ime Aleksandar Vučić?”, upitao je Obradović.

“Koliko još Basti sedi u Vladi Srbije? Kada će svoje pravo lice pokazati ostali zapadni „spavači” u Vladi? Ko je sledeći da se založi za sankcije Rusiji, priznanje lažne države Kosovo, ulazak u NATO, priznanje lažnog genocida u Srebrenici, LGBT propagandu u našim vrtićima i školama? Dubravka Đedović, Tanja Miščević, Marko Blagojević ili Žigmanov, Vesić, Mali, Brnabić...? Ima li u Vladi Srbije neko ko nije za Zapad i ulazak Srbije u EU po svaku cenu? Radi li u Vladi Srbije neko za srpske nacionalne i državne interese, ili samo za interese Zapada?”, kaže Obradović.

Pročitajte OVDE šta Emil Vlajki piše o NATO okupaciji BiH

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA