Najnovije

PODRŠKA IZ ATINE I PODGORICE: Ujedinili se i srpski navijači

Navijači Olimpijakosa razvili su transparent u Atini tokom meča sa Arisom, na kom je ćirilicom pisalo: „Kosovo je Srbija i Slava Stefanu i svim palim srpskim herojima“, čime je pružena podrška srpskom narodu koji prolazi kroz najteže trenutke na Kosovu i Metohiji.

Takođe, u nekoliko navrata tokm meča Olimpijakos - Aris, pristalice navijačke grupe "Gate seven" skandirale su: "Kosovo, Srbija, Kosovo, Srbija".

Povodom nemilih događaja i ubistva trojice Srba na KiM pre četiri dana, podrška u vidu transparenta stigla je i iz Crne Gore, tačnije iz Podgorice.

Naime, tokom utakmice Budućnost – Mladost Donja Gorica koja je završena rezultatom 2:2, domaće pristalice su na svojoj tribini razvile transparent sa imenima Igora Milenkovića, Bojana Mijailovića i Stefana Nedeljkovića, trojice ubijenih Srba, ispod čega je pisalo „Slava herojima“.

Lep gest Crnogoraca, kao i Grka.

Kada su dešavanja u Srbiji u pitanju, Vlada Srbije proglasila je Dan žalosti i otkazane su sve sportske manifestacije, uključujući i 171. večiti derbi. Ubistva koja su se dogodila u južnoj srpskoj pokrajini, ujedinila su navijače Partizana i Crvene zvezde, te su zajedno došli u Hram Svetog Save na pomen stradalima u Banjskoj na Kosovu.

ŠOK U UKRAJINI: Više od 10.000 Ukrajinaca se predalo preko radio-veze

Izvor: Sputnikportal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA