Najnovije

“PREDSEDNIIK PARTIZANA JE IZGOVORIO NOTORNU LAŽ” Grbović: Ostoja je uvredio mene i moje zaposlene

Sa jedne strane dolazi jedna, a sa druge potpuno drugačija priča. Izjava predsednika Partizana, Ostoje Mijailovića, je prema rečima direktora Beogradske Arene, Gorana Grbovića bila notorna laž i velika uvreda.

Naime, Mijailović je nedavno izjavio kako je KK Partizan imao velika ulaganja u Malu salu Arene, a Grbović je gostujući u emisiji “Indirektno” na televiziji “K1” istakao da to nije istina.

– Što se tiče predsednika, uvreda za sve moje zaposlene je izjava da je Partizan uložio ogromna sredstva u renoviranje Male sale koja je bila ruinirana… Čovek je toliko notorno slagao, pričam o Ostoji. Dule Vujošević je to preneo, a nema pojma o čemu se radi, ne znam zbog čega. Partizan nije uneo “žutu banku” u malu salu, dinar jedan nije uneo. Osim ako ne računaju što smo im dozvolili da drže teretanu, što su uneli stolove za masiranje, srušili jedan zid i doneli mašinu za pranje veša. Eto onda je to veliko ulaganje…
Grbović je potom dodao da su cene koje se daju Zvezdi i Partizanu petostruko manje od nominalnih.

– Cena koja se daje i Zvezdi i Partizanu je pet puta manja od one koja je nominalna. Ako to ne smatraju kao pomoć države, ja stvarno ne znam… Čuo sam neke priče o tome kako su važni turistički pa treba da im se da Arena. Pa gde to ima? Da ti neko da nešto za džabe jer si popularan? Pa to nema nigde u svetu.

KURTI PRIZNAO: Vratili smo zemlju Visokim Dečanima u zamenu za članstvo u Savetu Evrope

Izvor: Maxbetsport.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA