Najnovije

SRBIJA TRPELA VELIKI PRITISAK ZBOG RUSIJE! Hvala vam Srbi, Rus jasan

Aleksandar Djukov, predsednik Fudbalskog saveza Rusije, otkrio je da je reprezentacija Srbije trpela veliki pritisak kako bi odigrala prijateljsku utakmicu sa Rusijom i zbog toga se zahvalio srpskim fudbalerima.

„Želim da se zahvalim Srbima što je ova utakmica odigrana. Nekoliko zemalja je vršilo na njih snažan pritisak da odustanu od meča i da ne dođu u Moskvu. Međutim, oni su još jednom pokazali da su sjajni i šta pravo prijateljstvo znači. Za ruski fudbal jako je bitno što je ova utakmica odigrana“, rekao je Djukov posle meča Srbije i Rusije.

Ovo je bio prvi meč Rusije protiv jedne evropske selekcije još od jeseni 2021. godine. Srbija se iz Moskve vratila poražena rezultatom 4:0.

Za ovaj prijateljski susret vladalo je veliko interesovanje, a spektaklu u VTB Areni prisustvovalo je 24 hiljade gledalaca.

Na početku je prvi udarac izveo Miloš Biković, srpski glumac koji se proslavio u Rusiji, a na samom kraju susret je pesmom „ Kaćuša“ zatvorio Marko Radinović, srpski pevač koji već godinama živi i radi u Rusiji.

Gledate brutalnu odmazdu! Rusi otkrili šta stoji iza najvećih udara na Ukrajinu od početka rata

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA