Najnovije

NOVI RUSKI UDAR! Pogođeni ukrajinski komandni centri i objekti Službe bezbednosti Ukrajine

Ruska vojska izvela je napad i na neprijateljsku vojnu industriju, kao i lokacije na kojima su razmeštene ukrajinske formacije i strani plaćenici i svi ciljevi su pogođeni.

Oružane snage Rusije nanele su masovne udare na komandne centre, objekte Službe bezbednosti Ukrajine (SBU), neprijateljsku vojnu industriju, kao i lokacije na kojima su razmeštene ukrajinske formacije i strani plaćenici, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Napad je izveden visokopreciznim oružjem velikog dometa sa mora i sa kopna i dronovima, svi ciljevi su pogođeni, potvrdilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Prema informacijama Ministarstva, Ukrajina je u prethodna 24 sata izgubila 425 vojnika na donjeckom delu fronta u zoni Specijalne vojne operacije.

Ruska vojska je poboljšala svoje položaje na prvim linijama fronta kod Avdejevke i odbila četiri kontranapada Oružanih snaga Ukrajine, neprijatelj je izgubio do 280 vojnika, navodi se u saopštenju.

Takođe, Ukrajina je na južnodonjeckom pravcu izgubila oko 105 vojnika, a u grupa "Dnjepar" je poboljšala svoje položaje u hersonskom pravcu, potvrdili su iz Ministarstva odbrane.

SPREČEN JOŠ JEDAN TERORISTIČKI NAPAD! FSB odmah reagovao (VIDEO)

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA