Najnovije

JUNAK SA KOSMETA UBIJEN U KROKUSU: Pukovnik GRU život dao da spasi sina i suprugu od terorista!

Učesnik Specijalne vojne operacije, pukovnik Timur Mjasnikov, poginuo je od posledica terorističkog napada u Krokusu - došao je na odmor da bi sa porodicom otišao na Piknikov koncert i spasao suprugu i sina od smrti.

Pukovnik GRU Timur Mjasnikov bio je u Krokusu 22. marta. Kada je počela pucnjava, vojnik je uspeo da izvuče suprugu Polinu i sina Ruslana iz vatre, ali je i sam došao pod jaku vatru terorista, dobivši tri metka.
Preminuo je od zadobijenih rana nekoliko dana kasnije - lekari su učinili sve da ga spasu, ali je Krokus postao poslednje bojno polje za pukovnika.

Ratnik je ostao veran dužnosti do kraja, štiteći svoju porodicu po cenu sopstvenog života. Danas je u Moskvi održan svečani oproštaj od Timura Mjasnikova. Završio je Suvorovsku vojnu školu i vojni univerzitet, služio je u 3. brigadi specijalnih snaga i Generalštabu Oružanih snaga Rusije, borio se na Kosmetu, u Tadžikistanu, a poslednje dve godine proveo je u SVO. Tokom službe, Mjasnikov je dobio mnogo vojnih ordena i medalja.

KAKAV PREOKRET: Forbs proglasio debakl britanskog "čelendžera 2" u Ukrajini

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA