Najnovije

E MOJA ZVEZDO - Drugoligaš hoće da kupi Šerifa, toliko i vredi

Nije ispunio očekivanja u prvom delu sezone. Mnogo promašaja, slab učinak i dolazak iz Turske u Crvenu zvezdu se pokazao kao loš izbor. Ipak, dolaskom trenera Vladana Milojevića uloga napadača je postala važna i postigao je dva pogotka na četiri meča.

Važno je da Šerif Ndiaje nastavi da bude efikasan i ispunjava zadatke, koji se od njega traže. Ispostavilo se da nije tipičan golgeter, ali da može da bude koristan. Kako otkriva MaxBet Sport Senegalac se nalazi pod lupom kluba Al Kadisija.

Drugoligaš iz Saudijske Arabije je krenuo da snima eventualna pojačanja za narednu sezonu, pošto je ovaj tim, koji sa klupe predvodi čuveni Španac Mičel, lider na tabeli i krupnim korakom idu prema plasmanu u elitni rang. Napadač im je bio preporučen i prošlog leta, posle dobrih nastupa i pogodaka u dresu Adane.

Ndaje je hteo da ostane u Evropi, ispunio je cilj nastupima u Ligi šampiona i dobio je drugu šansu u crveno-belom dresu, a za njega, kao i domaćina, 172. “večiti” derbi biće jedan od najvažnijih ispita u ovom delu sezone. Debitovao je u Humskoj, tako da mu je poznato rivalstvo dva kluba.

Izvor: Mahbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA