Najnovije

Potera za istoriju! Takmičarka sama počistila sve pred sobom, Tragač ustao i aplaudirao, Memedović se poklonio

Jedanaesta sezona Potere donela je puno pobedničkih epizoda tokom kojih smo srčano navijali za takmičare. Profesorka književnosti i ljubiteljka kvizova, Sanja Pavlović, u ovonedeljnoj epizodi samostalno je pobedila Tragača Žarka i osvojila 500.000 dinara.

Time se upisala na listu rekordera Potere, postavši prva žena kojoj je pošlo za rukom da potpuno sama osvoji ovoliki iznos.

Sanja Pavlović, diplomirani filolog komparatista i profesorka književnosti, nadala se da neće morati da odmerava znanje sa Tragačem Žarkom jer, kako sama kaže, previše dobro poznaje sve oblasti, a upravo on je dočekao u drugom delu kviza. Po prirodi neustrašiva, prihvatila je izazov i borila se za ponuđenu višu sumu i na oduševljenje gledalaca odnela pobedu.

Na početku igre bilo je pomalo neizvesno jer je Sanja na prvo pitanje pogrešno odgovorila, ali onda se desio preokret. Koncentracijom, brzinom i nizom tačnih odgovora, Sanja je osvojila i odbranila 500.000 dinara. U finalnoj igri je obezbedila sebi toliku prednost nad Tragačem da se odmah moglo reći da je stvar rešena.

Takmičarski tim su, osim Sanje, činili i Igor Stefanović, diplomirani inženjer zaštite na radu, Luka Vučković, psiholog, kao i najmlađi saigrač ekipe, Đorđe Knežević, učenik gimnazije. Iako se nadala finalnoj igri sa svojim timom, Sanja je ostala sama i uprkos tome osvojila nagradu.

Sanja se ovom pobedom pridružuje rekorderima, ali i svim ženama koje pamtimo po uspehu i nezaboravnim rezultatima u Poteri, poput Eme Avramović, Ive Brkić, LJiljane Radulović Dimitrov, Jelene Dimić, Katarine Šoković i mnogih drugih. NJen uspeh dokazuje da kvizovi nisu samo muška sfera interesovanja, a ona se nada da će podstaći i inspirisati druge žene da pokažu svoje znanje i dobro se zabave u igri sa dobro poznatim Tragačima.

Ukrajina napušta položaje! Šokantne vesti sa fronta: Putinove snage napreduju kao da neprijatelj ne postoji!

Izvor: Nova

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA