Најновије

Потера за историју! Такмичарка сама почистила све пред собом, Трагач устао и аплаудирао, Мемедовић се поклонио

Једанаеста сезона Потере донела је пуно победничких епизода током којих смо срчано навијали за такмичаре. Професорка књижевности и љубитељка квизова, Сања Павловић, у овонедељној епизоди самостално је победила Трагача Жарка и освојила 500.000 динара.

Тиме се уписала на листу рекордера Потере, поставши прва жена којој је пошло за руком да потпуно сама освоји оволики износ.

Сања Павловић, дипломирани филолог компаратиста и професорка књижевности, надала се да неће морати да одмерава знање са Трагачем Жарком јер, како сама каже, превише добро познаје све области, а управо он је дочекао у другом делу квиза. По природи неустрашива, прихватила је изазов и борила се за понуђену вишу суму и на одушевљење гледалаца однела победу.

На почетку игре било је помало неизвесно јер је Сања на прво питање погрешно одговорила, али онда се десио преокрет. Концентрацијом, брзином и низом тачних одговора, Сања је освојила и одбранила 500.000 динара. У финалној игри је обезбедила себи толику предност над Трагачем да се одмах могло рећи да је ствар решена.

Такмичарски тим су, осим Сање, чинили и Игор Стефановић, дипломирани инжењер заштите на раду, Лука Вучковић, психолог, као и најмлађи саиграч екипе, Ђорђе Кнежевић, ученик гимназије. Иако се надала финалној игри са својим тимом, Сања је остала сама и упркос томе освојила награду.

Сања се овом победом придружује рекордерима, али и свим женама које памтимо по успеху и незаборавним резултатима у Потери, попут Еме Аврамовић, Иве Бркић, Љиљане Радуловић Димитров, Јелене Димић, Катарине Шоковић и многих других. Њен успех доказује да квизови нису само мушка сфера интересовања, а она се нада да ће подстаћи и инспирисати друге жене да покажу своје знање и добро се забаве у игри са добро познатим Трагачима.

Украјина напушта положаје! Шокантне вести са фронта: Путинове снаге напредују као да непријатељ не постоји!

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА