Najnovije

Novak: Ne znam koliko mi je karata ostalo

Srpski teniser Novak Đoković ne isključuje mogućnost da nastupi i na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje će se održavati 2028. godine.

Iako će tada imati 41 godinu, osvajač jedne bronzane medalje misli da to nije u potpunosti nerealan scenario.

"Sve je na kartama, samo ne znam koliko mi je karata ostalo! Još je daleko do razmišljanja o Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, ali pomisao na to me, naravno, uzbuđuje. Voleo bih da igram to, ali još uvek ne mogu da se posvetim tome", rekao je Đoković.

Ipak, svestan je i da ga godine sustižu.

"Postaje sve teže i teže, ali ja i dalje volim ovaj sport i još uvek se takmičim na najvišem nivou. Još uvek sam broj jedan, tako da trenutno osećam da želim da nastavim dalje, da nastavim da pokušavam da napravim više istorije", dodao je Đoković.

Posle povlačenja Rafaela Nadala sa turnira u Indijan Velsu poteglo se i pitanje da li je to konačno kraj "velike trojke".

"Za naš sport je lepo što smo imali neverovatna rivalstva koja su obeležila neverovatne dve decenije. S obzirom na to da se Rodžer povukao, a Rafa uopšte ne igra mnogo, čudan je osećaj. Pokušavam da pronađem novog rivala i imao sam nekoliko sjajnih mečeva sa Karlosom Alkarasom i Janikom Sinerom u poslednje vreme, ali Rodžer i Rafa su i dalje dva najveća rivala koje sam ikada imao", zaključio je Đoković.

POJAVIO SE SNIMAK: Ruski mornari do samog kraja branili brod koji je poronuo (VIDEO)

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA