Najnovije

BAJDEN SE PONOVO POGUBIO! Japanski premijer izneverovao, nešto nije u redu sa hodom (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža primetili su da je Bajden gledao okolo sa „praznim” izrazom lica.

Američki predsednik DŽo Bajden ponovo je privukao pažnju kritičara svojim ponašanjem, koji kažu da je delovao "ošamućeno, zbunjeno i dezorijentisano" tokom posete japanskog premijera Fumija Kišide u sredu, piše NJujork post.
Tokom događaja u Beloj kući, Bajden (81) i Kišida (66) su se prvo pozdravili i rukovali sa članovima američke i japanske delegacije, a zatim su izašli na binu uz nacionalne himne obe zemlje i smotru američke vojne časti. 

Pre pregleda, Bajdena i Kišidu je dočekao vojni pomoćnik. Predsednik je zauzvrat počeo da podiže desnu ruku, a zatim je spustio dok ih je pomoćnik uputio gde da stanu.

Korisnici društvenih mreža primetili su da Bajden gleda okolo sa „praznim” izrazom lica, pre nego što je stavio svoje prepoznatljive naočare za sunce i ukočeno hodao, koracima koje su opisali kao „nestabilan”.

- Zašto DŽo Bajden izgleda tako izgubljeno i zbunjeno? Koja je sramota ovog čoveka, bukvalno moraju da ga vode na povocu da se ne izgubi – neki su od komentara.

Na kraju ceremonije, Bajden i Kišida su se vratili na podijum. Američki predsednik je vezu Vašingtona i Tokija proglasio „jačom i delotvornijom nego ikada ranije u istoriji” i zahvalio na poklonu od 3.000 stabala trešnje koja su postala simbol Vašingtona.

On je kratko prokomentarisao sukob između zemalja tokom Drugog svetskog rata, rekavši da su sada napravili daleko bolji izbor i postali najbliži prijatelji umesto večitih neprijatelja.

KIJEV GRANATIRA RUSKE NOVINARE: Moskva apeluje na međunarodnu zajednicu da reaguje

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA