Najnovije

Šok vest! Razmena teritorija za rusku imovinu?! Hitno se oglasio Kremlj, evo šta se upravo dešava!

Rusija odbacuje mogućnost ustupka dela novih regiona u zamenu za imovinu zamrznutu na Zapadu, izjavila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

- Ne znam ko šta govori, ali teritorija se ne menja. Domovinom na trgujemo. A ruska imovina mora da ostane neprikosnovena, inače će uslediti oštra reakcija. Na zapadu su to mnogi shvatili. Šteta što nisu svi - napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je da, u slučaju zaplene ruske imovine koja je zamrznuta na Zapadu, Ruska Federacija će braniti svoje interese, uključujući i na sudovima.

- Naravno, takve odluke će imati veoma široku sudsku perspektivu i Rusija će iskoristiti te sudske perspektive - beskrajno ćemo braniti svoje interese u ovoj oblasti - rekao je Peskov

Volstrit džurnal piše da da Nemačka smatra da zamrznutu rusku imovinu treba ostaviti netaknutu da bi je koristila kao polugu u pregovorima o prekidu sukoba, gde bi se Rusija podstakla da ustupi deo novih regiona.

ULETI U METU I EKSPLODIRA! Iranska vojska objavila snimak novog...

Izvor: Infirmer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA