Најновије

Жесток сукоб Милице Ђурђевић и Горана Јешића око руског гранатирања Кијева (ВИДЕО)

Председница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић и демократа Горан Јешић имали су оштру расправу у студију Н1 око осуде јучерашњег руског гранатирања Кијева, у којем је између осталог разорено и једно дечије игралиште.

На питање новинарке да ли може да осуди оно што је Русија јуче урадила у Украјини и гранатирање дечијег игралишта у Кијеву, Ђурђевић Стаменковски је рекла:

„Ми данас немамо цивилне жртве, имамо гранатирање кримског моста које се десило јер су они као хтели да пошаљу честитку Путину за рођендан. Дакле, докле то иде? Чека се извештај да се види да ли постоје цивилне жртве или су гађани војни објекти…“.

Водитељка је одма стала на страну Јешића

„Дечије игралиште, госпођо Ђурђевић…“, а председница Српске странке Заветници је додала:

„Као што рекох, осуђујем свако гађање и гранатирање било ког цивилног објекта, сваког, и овог данас и неког будућег не дај Боже и свих претходних. Али за мене украјинска криза није почела јуче ни 2022. године, него је почела 2014. године и деца, руска деца, су спаљивана на крсту, ал о томе нико није говорио. Постоје снимци. Мени само није јасно како је могуће да ми не осећамо те људе и да доживлајвамо као да они нису важни. Па нама се то овде дешавало“, рекла је Ђурђевић.

Kува и на граници Украјине и Белорусије, више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Н1/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА