Најновије

Балерина и Иван директно номиновани због инцидента у штали

Јелена Милошевић звана балерина се није снашла на имању и тешко јој је паа живот у ријалитију. Она је признала да је свесно прекршила правило, када је са Иваном Гавриловићем пушила у штали, због чега их је задруга казнила директним номинацијама.
Балерина (Фото: Принтскрин)

Балерина (Фото: Принтскрин)

"Мислим да сам довољно показала. Ја више не могу да издржим. Три недеље је било доста од мене. Ја знам шта продукција хоће, али ја не могу више. Све ћу вас порокати, бићу гора од Гоге", причала је балерина, док су Маја Николић и Тамара Ђурић добацивале. Она им је запретила, док су јој оне викала да је сама крива јер је пушила. "Ало патуљак, ћути, ти си се напушила за цео живот, ћути да те не бих пребила сад", поручила јој је Јелена. Иван је рекао како и ако не пуши, придружио се Јелени, јер јој је било лоше. "Ситуација је стварно била тешка, руке су почеле да јој се тресу, девојци није добро. Хистерично је плакала, баш као Гога, тражила је да иде на капију. Хтео сам само да јој помогнем, свесно сам то урадио. Свесно сам јој помогао. Шта сам требао да је оставим да рикне", рекао је Гавриловић
Прочитајте још:Кристијану позлило (ФОТО)КОНАЧНО ПРИЗНАО ВЕЗУ СА ТРАНСЕКСУАЛЦЕМ Лепомир: Излазио сам са Наташом Мазом, она је врх риба!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА