Најновије

Горбачова ће још генерацијама проклињати и Руси и Срби

Ево га 85. рођендан Михаила Горбачова, бившег генсека КПСС, бившег првог председника СССР који је, поред осталог, починио ове злочине против државе: Пише: Едуард Лимонов
Михаил Горбачов (Фото: Јутјуб)

Михаил Горбачов (Фото: Јутјуб)

- Уједињење Немачке које је довело до комадања Југославије и крвавих ратова на њеној територији које је испровоцирала управо уједињена Немачка. Срби га због овога мрзе. На његовом рачуну су стотине хиљада убијених у Југославији. - Фактичко уништење Варшавског уговора. Уз истовремено јачање НАТО-а. Губитак земаља које су биле савезници СССР-а, народних република Источног блока - Мађарске, Румуније, Бугарске, Источне Немачке, Пољске и Чехословачке. Овај мали човек је постао лидер моћне совјетске империје, малограђанин (његова суштина је улицкана шубара од визона у облику купе). Он је сеоски тупан од којег су направили будалу - Горби је одоздо са обожавањем гледао Тачерку и Регана. Њега ће проклињати генерације Руса и Срба.

* * * * *

Пред нашим очима се појављују и јачају нови издајници Отаџбине. И чак улазе у фазу екстазе од своје издаје. Упадају у својеврсни транс, егзалтацију од издаје. Ево докле је догурао син бише сенаторке Пономарјове - златни дечко Илија Пономарјов. У програму украјинског ТВ канала Њуз Ван рекао је Украјини да су њени „војници током Руског пролећа на Криму требали да убијају руске војнике“. Рекло би се: нечувени случај нечовештва и издаје, али не. То је већ било. Био је један анархиста Михаил Бакуњин. Довезли су га из Европе (где је у неколико земаља био осуђен на смртну казну) директно у Петропавловску тврђаву, после је, након што је осуђен у Русији на доживотну робију, служио казну у Шлисербуршкој тврђави, па послат у Сибир до краја живота, одакле је побегао. Докопао се Лондона, где је успешно загорчавао политички живот Маркса и Енгелса. Умро је природном смрћу. Бакуњин је био полонофил, стао је на страну пољског устанка против Руса, сам није ратовао, али је подстрекавао, за шта је и добио доживотну робију. Пономарјов је већ заслужио бар ћорак. И то би било праведно. Јер, да човек с руским презименом позива на убијање руских војника, и да му за то ништа не буде, то је грешка у космосу, у светској правди. Ђаволштина.
Прочитајте још:
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА