Najnovije

Gorbačova će još generacijama proklinjati i Rusi i Srbi

Evo ga 85. rođendan Mihaila Gorbačova, bivšeg genseka KPSS, bivšeg prvog predsednika SSSR koji je, pored ostalog, počinio ove zločine protiv države: Piše: Eduard Limonov
Mihail Gorbačov (Foto: Jutjub)

Mihail Gorbačov (Foto: Jutjub)

- Ujedinjenje Nemačke koje je dovelo do komadanja Jugoslavije i krvavih ratova na njenoj teritoriji koje je isprovocirala upravo ujedinjena Nemačka. Srbi ga zbog ovoga mrze. Na njegovom računu su stotine hiljada ubijenih u Jugoslaviji. - Faktičko uništenje Varšavskog ugovora. Uz istovremeno jačanje NATO-a. Gubitak zemalja koje su bile saveznici SSSR-a, narodnih republika Istočnog bloka - Mađarske, Rumunije, Bugarske, Istočne Nemačke, Poljske i Čehoslovačke. Ovaj mali čovek je postao lider moćne sovjetske imperije, malograđanin (njegova suština je ulickana šubara od vizona u obliku kupe). On je seoski tupan od kojeg su napravili budalu - Gorbi je odozdo sa obožavanjem gledao Tačerku i Regana. NJega će proklinjati generacije Rusa i Srba.

* * * * *

Pred našim očima se pojavljuju i jačaju novi izdajnici Otadžbine. I čak ulaze u fazu ekstaze od svoje izdaje. Upadaju u svojevrsni trans, egzaltaciju od izdaje. Evo dokle je dogurao sin biše senatorke Ponomarjove - zlatni dečko Ilija Ponomarjov. U programu ukrajinskog TV kanala NJuz Van rekao je Ukrajini da su njeni „vojnici tokom Ruskog proleća na Krimu trebali da ubijaju ruske vojnike“. Reklo bi se: nečuveni slučaj nečoveštva i izdaje, ali ne. To je već bilo. Bio je jedan anarhista Mihail Bakunjin. Dovezli su ga iz Evrope (gde je u nekoliko zemalja bio osuđen na smrtnu kaznu) direktno u Petropavlovsku tvrđavu, posle je, nakon što je osuđen u Rusiji na doživotnu robiju, služio kaznu u Šliserburškoj tvrđavi, pa poslat u Sibir do kraja života, odakle je pobegao. Dokopao se Londona, gde je uspešno zagorčavao politički život Marksa i Engelsa. Umro je prirodnom smrću. Bakunjin je bio polonofil, stao je na stranu poljskog ustanka protiv Rusa, sam nije ratovao, ali je podstrekavao, za šta je i dobio doživotnu robiju. Ponomarjov je već zaslužio bar ćorak. I to bi bilo pravedno. Jer, da čovek s ruskim prezimenom poziva na ubijanje ruskih vojnika, i da mu za to ništa ne bude, to je greška u kosmosu, u svetskoj pravdi. Đavolština.
Pročitajte još:
Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA