Најновије

Гојковић: Вучић неће никога да моли, јер њега не занима власт и фотеља

Чланица председништва СНС Маја Гојковић каже да Александар Вучић неће никога молити да направе владу, јер њега не занима власт и фотеља већ бољи живот грађана.

Фото: Јутјуб принтскрин

Гојковић је, коментаришући изјаву лидера социјалиста, а коју су пренели поједини медији, да ће га Вучић "молити на коленима" да уђе у нову владу, рекла да не може ни да замисли да Вучић некога моли и да ће напредњаци радије бити јака опозиција.
"Можда је њиховом лидеру стало да по сваку цену буде премијер или министар, али Вучићу није стало до власти, стало му је до будућности Србије, стало му је да се нешто уради", рекла је Гојковић за ТВ ПИнк.
Упитана да ли ће напредњаци, уколико буду имали мање од 126 посланика ићи у опозицију, она је рекла да ће тада бити опозиција јер сада више нема дилеме да ће сви лидери опозиције да се уједине како би срушили Вучића.
"Сада се сви лако уједињују и очигледно је да им не сметају разлике међу њима. Шешељу не сметају пљачкашке приватизације, а Шутановцу, Пајтићу не смета Шешељ и његова идеологија - њих занима само да направе владу против Александра Вучића", рекла је Гојковић.
Упитана како коментарише то што истраживања показују да СНС прелази 50 одсто на изборима, а премијер говори да никада није био ближи да изгуби изборе, она каже да се истраживања у последње време форсирају да би се уљуљкали грађане Србије.
"Желе да убеде грађане да је све готово и да не излазе на изборе, јер ће СНС освојити огроман број гласова, што није тачно. То је пропагандни рат", нагласила је Гојковић.
Она је апеловала на све грађане да обавезно изађу на изборе 24. априла и не дозволе да неко други одлучује о њиховој будућности. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА