Најновије

ХИТ! МАРИНИКА ИСПРОЗИВАЛА МИНИСТРА: Да ли је то Дачић путовао кроз време уназад па је кренуо 12. августа да би на састанак стигао дан раније?

Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) и посланица у Скупштини Србије Мариника Тепић питала је министра спољних послова Ивицу Дачића како је 12. августа путовао државним авионом у Анталију на састанак који је био дан раније.

Потпредседница ССП и посланица у Скупштини Србије Мариника Тепић (Фото: Јутјуб)

Поједине опозиционе странке запитале су пре неколико дана ко је путовао државним авионом у Анталију. Дачић је данас признао да је путовао у Анталију, јер је тамо имао састанак са министром спољних послова Турске Мевлутом Чавушоглуом.

“Дачић је на наше питање ко је државним авионом путовао у познато летовалиште 5. и 12. августа ове године, одговорио да је он, и то да би се сусрео са министром иностраних послова Турске Мевлутом Чавушоглуом. Но, његов састанак са Чавушоглуом био је 11. августа. Да ли је то Дачић путовао кроз време уназад па је кренуо 12. августа да би на састанак стигао 11. августа? Или је пак у Анталију отишао 5. августа да би отворио конзулат у Једрену, тамо чекао читавих 6 дана на састанак са својим турским колегом и тек сутрадан се вратио у Београд? Уколико је ово друго, које је све то важне државничке послове министар обављао током недељу дана свог боравка у Анталији, који финансирају грађани Србије?”, навела је Мариника Тепић и наставила:

“Странка слободе и правде захтева од Владе Републике Србије да достави списак путника који су летели државним авионом регистарских ознака YУ-БНА 5. и 12. августа. Тај списак и формално постоји, јер се предаје аеродромским службама приликом сваког лета, како комерцијалних компанија тако и приватних и државних летова. Такође захтевамо од Владе да обавести грађане ко је овим истим авионом 16. јула летео до Скијатоса, а 27. јула до Туниса, као и са којим се грчким, односно тунишким министром срео”.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ивица Дачић рекао о опозицији која планира бојкот избора.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА