Најновије

Након пандемије долази глад Библијских размера!

- Као последица беспотребних корона мера које уништавају економију, свет би могла да захвати глад библијских размера о чему већ отоворено говоре представници УН - указује социолог и новинар Слободан Рељић.

Слободан Рељић (Фото: Хелм Каст)

У интервју за Правду и Хелм Каст, Рељић каже да све статистике и бројни стручњаци указују да је смртност од ковида-19 једанака смртности од грипа али да креатори наводних мерама за спречавање ширења короне имају за циљ уништавања економије, пре свега малих и средњих предузећа. Рељић је рекао да су велике компаније мање погођене мерама и да добијају већу помоћ државе и да ће на крају процеса најбогатији људи света задржати своје богатство док ће човечанство додатно осиромашити.

Рељић ипак гаји наду да ће у бројним земљама доћи до побуна народа и да најављена вакцинација вакцинама које нису довољно испитане већ наилази на огроман отпор људи. 

Рељић тврди да иза свега стоје намоћнији и најбогатији људи планете који су много раније припремили сценарио за пандемију и чији циљ је формирање светске владе, али и смањење становништва на планети. Он упозорава да свет убрзано тоне у потпуни хаос али да верује да ће човечанство успети да се одбрани и да је отпор све видљивији на улицама Европе и САД.

Он у емисији говори и о ситуацији у САД након избора, улози Кине у свету, политичкој ситуацији у Србији и другим актуелним темама.

Како се бира патријарх, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА