Најновије

МИЛО НАПАДОМ НА СПЦ КРИВ ЗА ПОВЕЋАН БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ? Нова снага у Црној Гори исправља Ђукановићев немар!

Лабораторије Института за јавно здравље Црне Горе су, од последњег пресека, завршиле ПЦР анализу 638 узорка на нови корона вирус, одо којих је регистровано 187 нових позитивних случајева.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пријављена је смрт ковид-19 позитивног пацијената из Пљеваља, који је лечен у Клиничком центру Црне Горе. У последња 24 сата пријављен је опоравак 132 пацијента.

- У току је статистичка и епидемиолоша обрада резултата узорака који су послати на лабораторијску обраду у Немачку. Тренутно се ради упаривање лабораторијских шифара - баркодова са именима пацијената као и уношење резултата у лабораторијски информациони систем - саопштено је из ИЗЈЗ.

Укупан број активних случајева ковид-19 у Црној Гори тренутно износи 2.635, не узимајући у обзир новопозитивне који су дијагностиковани у Немачкој и чија је статистичка обрада у току.

- Због великог броја пристиглих резултата, током сутрашњег дана очекује се даљи раст броја активних случајева - наводе из ИЗЈЗ.

Уследиће стриктна контрола јавних површина, објеката и ношења заштитних маски.

- Оно на чему ћемо посебно инсистирати како на локалном тако и на националном ниво јесте доследно поштовање свих мера - рекао је након састанка секретар Општинског тима за заштиту и спасавање Престонице Цетиња Дејан Лучић.

Од почетка године укупан број регистрованих случајева инфекције новим корона вирусом је 7.898. Укупан број смртних случајева повезаних са ковид-19 инфекцијом од почетка јуна износи 125, а од почетка године 134.

Јасно је да није било угрожавања Српске православне цркве од стране Мила Ђукановића, које траје од почетка године, било значајно мање оболелих од ковида. Овако, нова снага у Црној Гори која је збацила са власти бахатог Ђукановића, на своја плећа преузима терет да побољша незавидну ситуацију у држави.

Мило жестоко извређао Србију и митрополита Амфилохија! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА