Најновије

"Погубно увлачење Србије у америчку предизборну кампању"!

- Ако неко са стране погледа изјаве државног врха Србије као и натписе медија који подржавају власт може се стећи утисак да је Доналд Трамп већ победио на изборима и да ће ту победу проласвити у Београду. Потпуно је невероватно одсуство било какве државне стратегије и свођење Србије на вазалну државу која организује политичке забаве за свакога коме то треба зарад неке кампање - саопштио је Народни слободарски покрет.

Састанак у Вашингтону (Фото: Flickr. com)

Слободари поручују да ће се Вучићевом режиму ово обити о главу на исти начин на који се обило Слободану Милошевићу то што је својевремено био против Бориса Јељцина и активно учествовао у кампањи против њега.

- Нема среће када си део политичких игара великих сила, а потпуна лудост је када се неко сам трпа у те игре. Ал ни по јада да се све то обије о главу Вучићу и његовима, проблем је што ће сви грађани Србије врло брзо трпети последице очајничког покушаја да се задржи поредак стабилократије у којој се влада уз помоћ спреге власти и криминала – саопштио је Народни слободарски покрет.

Вучић признаје Косово за годину ипо дана, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА