Najnovije

"Pogubno uvlačenje Srbije u američku predizbornu kampanju"!

- Ako neko sa strane pogleda izjave državnog vrha Srbije kao i natpise medija koji podržavaju vlast može se steći utisak da je Donald Tramp već pobedio na izborima i da će tu pobedu prolasviti u Beogradu. Potpuno je neverovatno odsustvo bilo kakve državne strategije i svođenje Srbije na vazalnu državu koja organizuje političke zabave za svakoga kome to treba zarad neke kampanje - saopštio je Narodni slobodarski pokret.

Sastanak u Vašingtonu (Foto: Flickr. com)

Slobodari poručuju da će se Vučićevom režimu ovo obiti o glavu na isti način na koji se obilo Slobodanu Miloševiću to što je svojevremeno bio protiv Borisa Jeljcina i aktivno učestvovao u kampanji protiv njega.

- Nema sreće kada si deo političkih igara velikih sila, a potpuna ludost je kada se neko sam trpa u te igre. Al ni po jada da se sve to obije o glavu Vučiću i njegovima, problem je što će svi građani Srbije vrlo brzo trpeti posledice očajničkog pokušaja da se zadrži poredak stabilokratije u kojoj se vlada uz pomoć sprege vlasti i kriminala – saopštio je Narodni slobodarski pokret.

Vučić priznaje Kosovo za godinu ipo dana, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA