Најновије

"ДПС ће после синоћњег фијаска самоиспарити"

Упркос томе што су круговалне и далековидне постаје одлазећег црногорског режима данима најављивале контрамитинг против чисте победе опозиције, овај збор доживео је прави фијаско.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Пише: др Александар Раковић

Особе које се баве масовним скуповима, посебно фудбалским утакмицама и политичким митинзима, углавном процењују да је на такозваном Тргу независности у Подгорици било присутно до 7.000 људи. Има и научно-стручних експертиза које тврде да је могло бити присутно око 8.000 следбеника Ђукановићевог сегрегационистичког режима. Поред тога, има и паушалних процена искуснијих новинара који мисле да је можда могло бити натегнутих 10.000 људи.

Рад портала Правда можете подржати куповином књига из наше интернет продавнице, књиге и цене можете погледати ОВДЕ.

Демократска партија социјалиста је, дакле, „скупа“ са присталицама Хрватске странке права (ХСП) и Хрватских обрамбених снага (ХОС) доживела још један тежак ударац. Да ли би било више људи да је синоћ наступио Марко Перковић Томпсон, питање је само због тога што не би лако били у прилици да дођу коалициони партнери одлазеће власти из Чапљине, Љубушког, Ливна, Дувна и Бугојна.

С тим у вези, Демократска партија социјалиста неће имати чак ни снаге да се самоукине, као што је то учинио Либерални савез. Демократској партији социјалиста следи да самоиспари односно да сама себе вапоризује.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА