Најновије

ПУТИН О РУСИЈИ ПОСЛЕ ПУТИНА: Ово су његови главни циљеви док је још на власти

У Русији се, након одласка Владимира Путина, ништа се неће срушити. Руски председник је лично о томе дискутовао у интервјуу за амерички ТВ канал NBC. Транскрипт разговора објављен је на веб страници Кремља.

Владимир Путин (Фото: Kremlin.ru)

Према његовим речима, у земљи сада има много проблема, али ситуација је другачија. Након напуштања функције, није коментарисао питање његове личне заштите и ову тему је по значају назвао терцијарном.

„Тако сам целу своју судбину повезао са судбином земље, за мене не постоји други, значајнији задатак у мом животу од јачања Русије“, рекао је он.

Говорећи о наследнику, Путин је обећао да ће учинити све да људи који су лојални и спремни да „живот ставе на олтар отаџбине“ добију подршку.

Крајем децембра 2020. године, лидер ЛДПР-а Владимир Жириновски, међу могуће наследнике Путина, именовао је премијера Михаила Мишустина, министра одбране Сергеја Шојгуа, шефа Спољне обавештајне службе Сергеја Наришкина, бившег премијера Дмитрија Медведева, гувернера Тулске области Алексеја Дјумина , председника Државне думе Вјачеслава Володина, председницу Савета Федерације Валентину Матвиенко и шефа Рачунске коморе Алексеја Кудрина.

Све о новом прејеру Израела прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА