Најновије

ДУГИН: Сада је могуће да ће Бајдена убити његове демократе

Руски филозоф и геополитички мислилац - Александар Дугин - оценио је да је сада могуће да ће демократе убити Џоа Бајдена јер својим држањем „игра на руку Трампу“.

Дугин сматра да Демократска партија и владајућа елита не могу себи дозволити да их у опозицију пошаље прагматичан лидер са огромном подршком у друштву.

Наводи да Бајден, који има здравствених проблема, сада објективно игра на руку Трампу и његовим сарадницима, а да Демократска партија нема достојну алтернативу да га замени.

По Дугиновом мишљењу, демократе у резерви имају само јадне Камалу Харис и Мишел Обама и монструозну Хилари Клинтон, а ниједна од њих неће их спасити.

- Ризик од унутарпартијског рата сваким је часом све већи, а ако почне, више неће бити важно ко је на власти у Белој кући. За демократе, који не могу да себи дозволе пораз, главно је - нагласио је Дугин - да на власт не дође прагматичан и разуман лидер са огромном подршком у друштву. Јер, власт би на неодређено време исклизнула из руку манијака и неоконоваца Демократске партије.

The New York Times подсећа на Бајденов услов (болест) за повлачење из председничке трке. А да су само неколико сати касније организатори конференције UnidosUS у Лас Вегасу, на којој је Џо требало да говори, морали да обавесте јавност да председник САД неће доћи јер је болестан. Тачније: јер је поново „позитиван на Covid-19.

Војни блогер америчког канала Win/Win овим поводом је објавио:

„У ово је тешко поверовати. Пре ће бити да се лажна дијагноза појавила зато што је Национална безбедносна агенција (НСА) добила доказе који имплицирају Бајденову умешаност у покушај убиства Трампа. За тврдоглавог Бајдена, то је једини фактор који може да га убеди да напусти изборну кампању. Али, то је и колапс целе Демократске партије“.

ИЗ САД СТИГЛО УПОЗОРЕЊЕ УКРАЈИНИ! Игри је крај, Кијев да се спреми за скори пораз!

Извор: Факти.орг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА