Najnovije

Dvojica osnovaca skinula druga iz razreda pa ga snimala mobilnim!

PODGORICA - Dvojica učenika četvrtog razreda podgoričke OŠ “Štampar Makarije” zlostavljali su vršnjaka iz odeljenja i nasilje snimili mobilnim telefonom.
charge your phone in the future

charge your phone in the future

Direktorka Milica Stanković potvrdila je da je 9-godišnjak naterao druga iz odeljenja da skine pantalone u školskom dvorištu, a da je drugi to snimio... Ona tvrdi da roditelji zlostavljanog deteta nisu želeli da se uprava škole pozabavi slučajem. Ona je rekla da je reč o devetogodišnjaku koji još “ne može da razazna šta je dobro, a šta loše”. Stankovićeva je ispričala da je učiteljica u četvrtak veče saznala za snimak i obavestila pomoćnicu direktora. - Odmah smo joj (učiteljici) rekli da pozove roditelje dece, a danas je trebalo da popričamo sa njom u vezi smobilnia tim, ali smo prevideli da je jutros sa svojim razredom otišla u bioskop, pa ćemo razgovarati kada se vrati, kazala je Stankovićeva.
Pročitajte još:

Slovenački ministar privrede podneo ostavku

HRVAT PODRŽAO SRBIJU: Albanci sram vas bilo, Srbi su veliki ljudi!

Ona je istakla da je od učiteljice zahtevala da u ponedeljak dostavi pismenu izjavu, iako su, tvrdi, roditelji zlostavljanog dečaka tražili da se đaci ne kažnjavaju, već da svako razgovara sa svojim detetom. Ona je kazala da je šokirana zbog događaja, ali i time koliko roditelji dopuštaju deci.“Da je moje dete u pitanju, ne bi mu više nikada palo na pamet da uradi ništa slično”, rekla je Stankovićeva. Izvor: Vijesti.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA