Najnovije

30 razloga zbog kojih neću da kupim kartu za GSP!

Uvode se nova pravila u GSP, a mi bismo da se prisetimo nekih od razloga zašto ih ne treba poštovati. *
E baš neću da kupim kartu, foto: Danubeogradu.rs

E baš neću da kupim kartu, foto: Danubeogradu.rs

1. Zato što aparat nikada nije rekao „Imate dovoljno kredita", a neću da me neko diskriminiše za moje pare. 2. Zato što slušam šta je rekao gradonačelnik, a još pre dve godine je rekao da ne plaćam kartu. 3. Zato što na validatorima sve piše latinicom koju ja ne moram da znam. Piše u Ustavu. 4. Zato što sam ja ćerka Jorgovanke Tabaković, hajde beži! 5. Zato što ja kao feministkinja neću da plaćam kartu kada već nije onaj muškarac tamo. 6. Jer sam kartu već platio slanjem silnih *011* poruka koje nisu dale tačnu informaciju. 7. Zato što me niko nije obavestio da bus menja trasu, pa sada moram i pola sata da idem peške. 8. Jer ako vozač nema sitno kad mi prodaje kartu, ne moram da imam ni ja kad je kupujem. 9. Zato što sam vašem kolegi kontroloru dao 500din. „za kafu", a nije mi vratio kusur. 10. Zato što je izlaz van stanica meni zabranjen, a šoferu koji skokne po burek nije. 11. Jer ste oprostili svima dugove za kazne pre nekoliko godina, a ja pamtim i neću opet da ispadnem budala. 12. Jer ste rekli da dnevna karta važi 24č, a važi 20č jer nemaš gde da je otkucaš od ponoći do 4č. 13. Zato što skupljam pare za nove pantalone pošto sam stare pocepao na vašem sedištu. 14. Zato što ni vozač ne poštuje pravilo o zabrani pričanja sa vozačem. Malopre mi rekao. 15. Zato što štedim novac da platim kaznu jer nemam kartu. 16. Jer ni kontrolori Apeksa nemaju kartu, a nisu u povlašćenim kategorijama niti zaposleni u GSP-u. 17. Zato što menjate pravila na tri meseca, pa sam mislio da ste uveli i pravilo da se karta ne kupuje. 18. Jer nećete da mi to refundirate ako se autobus zapali. 19. Jer nećete da mi to refundirate ako nestane struje, pa trola ne može dalje. 20. Jer nećete da mi to refundirate ako se neko parkira na šinama, pa tramvaj ne može dalje. 21. Pošto autobusi ne poštuju vreme polaska, i ja mogu da kažem kontroloru da ću kasnije kupiti kartu. 22. Jer milion obećanja o klimatizovanom prevozu nije ispunjeno. 23. Zato što sam finansirao GSP iz budžeta i kada sam se vozio svojim kolima. Od mene dosta. 24. Zato što sam pokušao da je kupim kod vozača, ali nisam hteo da uznemiravam čoveka dok čita nešto o Staniji. 25. Zato što sam je kupio u stvari, ali mi je propala kroz ovu rupu (pokažeš na pod autobusa).
Pročitajte još:(VIDEO) On se izvinjava, ona se i dalje duri, a onda je on…(VIDEO) NIJE SMEŠNO: DŽinovski pauk napada ljude po ulici!
6. Zato što nemam ruke koje mogu dohvatiti validator, gospođo! Ovo je ipak 50-ica. 27. Zato što sam se ulepio u žvaku u prevozu, pa sam morao da kupim sredstvo za skidanje. 28. Jer kršite zakon i niste omogućili vožnju osobama sa invaliditetom. 29. Jer taj novac mogu uplatiti fondaciji koja bi sagradila montažnu kuću u Obrenovcu. 30. Jer neću. *Kupovina karte u vozilima gradskog prevoza je obavezna, a za nepoštovanje je moguće plaćanje doplatne karte.Svrha ovog teksta nije vređanje ili nipodaštavanje bilo koga već isključivo humor i zabava. Izvor: dnevno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA