Najnovije

LEGENDA: Urugvajski predsednik Muhika povezao stopera

MONTEVIDEO - Muškarac koji je stopirao na putu na jugozapadu Urugvaja iznenadio se kada se zaustavilo vozilo u kojem se vozio predsednik države Hoze Muhika sa suprugom, izvestio je list El Observador.
Urugvajski predsednik Hoze Muhika (Foto: flickr)

Urugvajski predsednik Hoze Muhika (Foto: flickr)

Gerhald Akosta, radnik fabrike celuloze u gradu Montes del Plata vraćao se kući, pokušavajući da podignutim palcem zaustavi neki automobil. "Hodao sam neko vreme, prošlo je između 25 i 30 automobila, niko se nije zaustavio", ispričao je Akosta za taj list. Zatim se, kako je rekao, zaustavilo vozilo iza kog je bio drugi automobil čiji ga je vozač pitao gde ide. Rekao mu je da ide u Huan Lasaze i vozač je odgovorio da ga može povesti do predsedničke rezidencije i da sedne u kombi u kojem je sedela žena za koju je odmah pomislio da je poznaje. To je bila Lusia Topolanski, senator i supruga predsednika Muhike i njihova kuja Manuela, kao i sam predsednik Muhika. Akosta je na Fejsbuk postavio fotografije vozača i napisao da su ga povezli malim delom puta, ali da su bili jako ljubazni. Poznat po svom nepoštovanju protokola i skromnom životu, predsednik će napustiti svoju funkciju 1. marta, nakon petogodišnjeg mandata tokom kog se isticao po svojoj jednostavnosti.
Pročitajte još:(VIDEO) Intervju s predsednikom države započeo paljenjem džointa!Pogledajte ceo govor predsednice Argentine koji je širom sveta cenzurisan
Izvor: tportal.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA