Najnovije

GROTESKA: Snimili Putina na prijemu sa članicama Pusi Rajot! (VIDEO)

SAD - Vladimir Putin se našao na prijemu koji okuplja američku političku elitu u društvu sa Nadeždom Tolkonikovom i Marijom Alehinom, članicama benda "Pusi Rajot", ali naravno, ne u stvarnom životu, nego u trećem serijalu američke tv serije "House of Cards".
Tolkonikova i Alehina prilaze Putinu (Foto: JuTjub)

Tolkonikova i Alehina prilaze Putinu (Foto: JuTjub)

Ova epizoda je izazvala pažnju, kako američke, tako i ruske javnosti, a u njoj se pojavljuje "ruski predsednik Viktor Petrov" na prijemu kod američkog senatora Francisa Andervuda i tamo se sreće sa stvarnom Nadeždom Tolkonikovom i Marijom Alehinom. Lik Viktor Petrova direktno podseća na Vladimira Putina, kako po izgledu, tako i po ponašanju, načinu hoda i drugim elementima koje su uspeli da kopiraju, ali i samom imenu Viktor (Vladimir) Petrov (Putin). NJih dve u seriji prokomentarišu ruskog predsednika kao "čoveka koji se plaši samo gejeva" i "čoveka koji toliko voli svoje prijatelje da im je dao pola države". Tolkonikova je izjavila da joj je bilo zadovostvo da se ona i njena koleginica pojave u popularnoj američkoj seriji, te i na taj način pošalju u svet poruku šta misle o režimu Vladimira Putina. Pogledajte kako izgleda Putinova kopija - "ruski predsednik Viktor Petrov"!
Pročitajte još:PRETE SMRĆU RUSKOJ STARLETI: Putin naredio da ne sme da joj fali dlaka s glave! Evo zašto…Ukrajinci od dečijih igrališta prave rovove (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA