Najnovije

HAOS U "PAROVIMA": Lepa plakala zato što Zmaj hoće da je je*e!

Histerična internet zvezda zapretila je da će je*ati svaku ženu koja bude spavala sa njim u istom krevetu, pa čak i Lepu.
Hteo bi i Lepu....(Foto: Public)

Hteo bi i Lepu....(Foto: Public)

- Koja god da legne sa mnom u krevet imaćemo seks - objasnio je Zmaj, koji danima naskače na sve devojke u kući sa željom da ih odvuče u krevet. Kada je ovo čula kraljica narodne muzike doživela je nervni napad i briznula u plač. Ona je odmah zahtevala od produkcije da kazni Zmaja, a zatim se i izdrala na njega. - Jel i mene ubrajaš u tu priču sa kim bi spavao? Sram te bilo, moje ime ne smeš da spominješ. Ja sam bre ličnost - vikala je Lepa. Ilija nije odustajao od namere da stariju pevačicu odvuče u krevet iako Lepa Lukić ima 75 godina! - Pa šta ako hoću seks sa Lepom, ona je starija od mene samo deset godina. Trebalo bi da se uvrede ove mlade devojke - vikao je Zmaj. On je zbog ovoga kažnjen, pa je morao da spava sam na podu.
Pročitajte još:Da li će zaseniti Macu Diskreciju i Atinu Ferari: Ovo je nova učesnica rijalitija „Parovi“ (FOTO)Produkcija pokazala Ružici šta Igor priča o njoj: Pogledajte njenu reakciju
Izvor: beta.informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA